Danslessen

HipHop

HipHop is niet alleen een dansstijl maar een hele  levensstijl. Denk aan de kledingstijl tot aan de muziek waarop gedanst word. Hiphop bestaat uit verschillende sub urban stijlen zoals pupping, locking, waving, krumping, house, old en new style.  In deze les leer je het combineren van zachte en harde bewegingen en word de techniek goed aangeleerd en onderhouden.

 

HipHop Foundation

Hiphop foundation is ook wel een andere benaming voor de basis van de hiphop techniek. In deze les leren de jongste onder ons waaruit hiphop bestaat. Ze leren bijvoorbeeld benamingen van danspassen, groven, isoleren van lichaamsdelen en het combineren daarvan. Dit is een belangrijke basis om door te groeien naar de andere lessen. Ze zullen werken aan choreografieën op hiphop muziek met al de basis techniek die ze in de lessen leren.

 

Hiphop/Urban

Dit is een combinatie les van hiphop en urban. In deze les leer je niet alleen hiphop aan zich, maar word er meer nadruk gelegd op de sub urban stijlen zoals pupping, locking, waving, krumping, house, old en new style. In deze les zullen de gevorderde dansers zich niet vervelen.

 

Kleuter Dans

Deze les is bedoeld voor de aller kleinste dansers onder ons. In deze les leren de kids de basis van het dansen. Ze leren de opbouw van een dansles, een goede houding, bewegen op muziek en de basis techniek van dans op een spelende wijs. Daarnaast staat plezier in het dansen hebben ook hoog in het vaandel.

 

Kids Dance

Deze dansles staat in het teken van dans plezier. Elke les zullen zij op een spelende wijs werken aan kleine choreografieën. Ze zullen optimaal leren dansen door een simpele opbouw van dans oefeningen en liedjes.  

 

Boys Only

Misschien klinkt het u niet raar in de oren “dansen is toch alleen voor meisjes?” Nee lieve jongens/heren het is ook voor jullie. Daar in tegen begrijp ik dat het een drempel is voor jongens om in een les vol met meisjes te gaan staan. Daarom wil ik graag een les voor “alleen jongens” aanbieden. In deze les zullen de jongens stoere moves en technieken leren op hiphop muziek.

 

Modern

Moderne dans is een dans stijl die afwijkt van de regels van het ballet. In deze stijl krijg je de kans om je expressief te kunnen uiten en eigen ideeën te interpreteren in het dansen met je hele lichaam. Dit binnen de lijnen van de techniek die je in de les leert. Het is een dans stijl die je losbreekt van dans regels die sommige dans stijlen je opleggen.

 

Vitaal Fit

Vitaal fit is een gevarieerde les om vitaal te worden en te blijven! Het is de ideale manier om in groepsverband aan conditie, lenigheid en stabiliteit te werken. In deze les werk je op muziek van vroegen en nu in een motiverende, sportieve sfeer aan je algehele fitheid.

 

Fit 4 kids

Fit 4 kids is een gevarieerde les voor kids om te werken aan conditie, uithoudingsvermogen en kracht. In deze les zullen er verschillende oefenen gedaan worden op muziek en zal er op een speelse wijze gewerkt worden aan de algehele fitheid.

 

Total body workout

In deze les word er 60 min lang hard gewerkt aan het hele lijf. Denk aan buik, billen, benen, conditie en kracht door middel van oefeningen op muziek. Wil je niet naar de sportschool om aan apparaten te leuren, maar vind je het leuk om met een gezellige groep een uurtje te komen sporten? Meld je dan snel aan voor deze les.