Tarieven

Les


Kids Dance

 

HipHop Foundation / HipHop/ 

Modern 10+ /Fit 4 kids.

 

HipHop Urban Demo / Modern 16+

 

Total Body Workout 20+,30+,60+.

 

Onbeperkt lessen

 

Personal Training

Duur van de les


45 min

 

60 min

 

 

60 min

 

60 min

 

 

 

45 min

Tarief per maand


€20,-

 

€22,50        bij 2 keer per week  €32,-

 

 

€25,-         bij 2 keer per week  €34,-

 

€26,-         bij 2 keer per week  €34,-

 

€45,-

 

€35,-         Per training


Gratis Proefles

Iedereen heeft recht op een gratis proefles naar keuze.

 

 

Kinderfeestjes en Workshops

Tarieven voor kinderfeestjes zijn €8,50 per kind met een minimum van 5 kinderen. De prijs is voor de workshop van ander half uur naar keuze inclusief drinken en wat lekkers.

De tarieven voor dansworkshop en/of ingehuurde danseressen op locatie is afhankelijk van de reisafstand en andere zaken. Vraag vrijblijvend naar de prijzen door te mailen naar info@urbandancelab.nl 

 

Inschrijven, betaling, tijdelijke pauze en opzeggen

Inschrijven: Inschrijven kan via deze website. U download gemakkelijk het inschrijfformulier en deze kunt u bij de eerst volgende les bij de desbetreffende docent inleveren.

Tijdelijke pauze: Indien u tijdens langdurige ziekte/blessure of zwangerschap niet in staat bent om te komen sporten, is het mogelijk het abonnement tijdelijk te pauzeren (max. drie maanden). Met zwangerschap is een langere pauze mogelijk.

Opzeggen: Opzeggen van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren met  één volledige kalendermaand opzegtermijn. Je abonnement is per maand opzegbaar, je zit bij Urban Dance Lab niet vast aan een (half)jaarabonnement.

Betaling: Betaling gaat via automatisch incasso. Rekeningnummer: NL61 RABO 0136.9697.47 .

Er wordt geïncasseerd aan het einde van iedere maand tussen de 24ste en de 30ste. Voorbeeld: eind september betaal je de contributie over de maand september.